Marş de solidaritate organizat la Suceava cu prilejul Zilei Internaţionale a persoanelor cu dizabilităţi


Intră acum și în grupul de

Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi va fi marcată la Suceava şi printr-un marş de solidaritate faţă de persoanele cu nevoi speciale, ce se va desfăşura, joi, pe traseul Primăria Suceava- Consiliul Judeţean Suceava.

mars persoane dizabilitati 3

Având ca mesaj  “Pledoarie pentru demnitate”, acţiunea, ajunsă la cea de a X a ediţie,  este organizată de Asociaţia “Blijdorp România” în parteneriat cu Consiliul Judeţean Suceava, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava şi Asociaţia “Părinţilor cu Copii cu Nevoi Speciale”Suceava, cu prilejul “Zilei Internaţionale a persoanelor cu dizabilităţi”.

Marşul de solidaritate se va desfăşura, joi, între orele 10,30-12,30, pe traseul Primăria Suceava- Consiliul Judeţean Suceava.

Potrivit unui comunicat de presă al Asociaţiei “Blijdorp România”, la acest eveniment vor participa copii și adulți cu dizabilităţi, părinţi ai beneficiarilor, reprezentanţi ai autorităţilor locale, ONG-uri, reprezentanţi ai instituţiilor școlare partenere, reprezentanţi ai serviciilor și centrelor din cadrul Directiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava.

“Toţi cei care doresc să fie solidari cu persoanele cu dizabilităţi sunt aşteptaţi alături de noi la manifestare”, se mai precizează în comunicatul Asociaţiei “Blijdorp România”.(L.B.)


Intră acum și în grupul de