Marcel Gaftoneanu deschide o nouă “eră” la Camera de Comerţ a Sucevei


Intră acum și în grupul de

Camera de Comerţ şi Industrie din municipiul Suceava a decis că este momentul să iasă la bătaie pe piaţa serviciilor pe care le oferă firmelor din judeţul Suceava şi a lansat „Ghidul celor 150 de servicii” pe care, conducerea CCI susţine că le poate pune la dispoziţia membrilor Camerei sau terţilor în funcţie de solicitările acestora.

Noul secretar general al CCI Suceava, Marcel Gaftoneanu a anunţat la prima sa apariţie în public după numirea în funcţie şi înlocuirea fostului director executiv, Ovidiu Donţu care s-a suspendat pentru o perioadă nedeterminată din fotolioul pe care-l ocupa, că pe perioada mandatului său doreşte ca CCI Suceava să devină lider pe piaţa de servicii oferite firmelor din judeţul Suceava.

Gaftoneanu a spus într-o conferinţă de presă că instituţia pe care o reprezintă este singura organizaţie care poate acorda consultanţ pe mărci şi brevete de invenţie şi că în anul financiar care s-a încheiat Camera a avut peste 250 de beneficiari ai programelor de training din cadrul programului ratuit CREA.

Referitor la produsul „rege”, cele 150 de servicii acordate firmelor pot fi accesate, conform lui Gaftoneanu, atât la Suceava cât şi în cele patru filiale deschise în judeţ. În plus, noul secretar general al CCI Suceava a mai spus că „acordăm membrilor Camerei din Suceava o consultanţă prelitigantă gratuită de analiză a modalităţilor oportune şi cel mai puţin costisitoare înainte de a efectua orice demersuri de acţionare în judecată”, lucru care va ajuta firmele să poată obţine informaţiile necesare în special pentru recuperarea debitelor pe care le au.


Intră acum și în grupul de