Sanda-Maria Ardeleanu a mers cu ajutoare pentru copiii din ITCANI afectati de inundatiile din 7 septembrie


Intră acum și în grupul de

COMUNICAT DE PRESA

Copiii familiilor afectate de inundatiile din 7 septembrie, din cartierul Itcani al municipiului Suceava au primit pachete cu alimente si dulciuri din partea deputatului PDL de Suceava, Sanda-Maria Ardeleanu.

Ajutoarele au fost distribuite în week-end, copiilor celor 32 de familii care au avut de suferit ca urmare a nefericitului eveniment petrecut în cartierul Itcani, după ce dna Ardeleanu a solicitat directoarei Şcolii nr. 7 „Grigore Ghica Voievod”, dnei Marlena Moscal o situaţie a elevilor şcolii ce provin din familiile afectate pentru a le putea veni in sprijin.

Conform situației primite de la scoala s-a încercat acoperirea unui minim din necesitățile unui număr de 15 copii și s-a realizat împărțirea unui numar de 30 de pachete cu alimente, familiilor acestora.

Pachetele au conținut alimente de bază ( ulei, făină de grâu, mălai, orez, paste făinoase, margarină, batoane salam uscat, cutii pate) dar și dulciuri (cornuri cu ciocolată, napolitane, biscuiți).

Deputatul Sanda-Maria Ardeleanu a dorit prin aceste pachete să completeze ajutoarele primite de aceste familii din parte Primăriei, Prefecturii și Consiliului Județean Suceava.

„Fac un apel de suflet către toţi cei care au posobilitatea si doresc să ajute aceşti copii, să o facă, pentru ca procesul de învăţământ pe care copii îl urmează să fie cât mai puţin afectat de nefericitul incident petrecut pe 7 septembrie şi pentru care ei nu au nici o vină”, a spus Sanda Ardeleanu.

Biroul de presă al Cabinetului parlamentar – deputat Sanda Maria Ardeleanu


Intră acum și în grupul de