Studentii suceveni isi pot petrece vacanta de vara la munca, in Germania


Intră acum și în grupul de

Tinerii care urmează cursurile facultăţilor din cadrul Universităţii Ştefan cel Mare Suceava şi vor să-şi petreacă vacanţa de vară în alt mod se pot înscrie pentru un loc de muncă temporar în Germania.

În acest sens, potrivit datelor oferite de conducerea AJOFM Suceava, „Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, în colaborare cu Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti, anunţă organizarea selecţiei pentru studenţii şi masteranzii care doresc să desfăşoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanţei de vară“.

Potrivit directorului executiv al instituţiei, Aurelia Focşa, pentru a participa la selecţie solicitanţii trebuie să aibă statutul de student, fiind înscrişi la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii, la curs de zi sau colegiu.

Doritorii vor trebui să treacă printr-o probă de evaluare a cunoştinţelor de limbă germană iar depunerea dosarelor se face timp de o lună, până pe 16 decembrie 2011, la Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, în cadrul Direcţiei Relaţii Internaţionale EURES şi Mediere, Bucureşti, str. Avalanşei nr. 20-22, parter.

Pentru informaţii suplimentare cu privire la documentele necesare, formularele utilizate şi condiţiile de participare, doritorii pot suna la numărul de telefon 021.311.07.73 sau accesa site-ul www.anofm.ro, la secţiunea Muncă în străinătate.


Intră acum și în grupul de