ISJ Suceava aproba dublarea numărului de clase pregatitoare la Scoala generala nr. 3 din Suceava


Intră acum și în grupul de

Consiliul de Administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava a aprobat, marţi după amiaza, suplimentarea de clase pregătitoare la mai multe şcoli din judeţ.

Astfel, pentru municipiul Suceava s-a aprobat dublarea numărului de clase pregătitoare, de la la două la patru. În municipiul Suceava s-au suplimentat clasele pregătitoare cu câte o clasă şi la şcolile generale nr. 4, nr.7, dar şi nr.9.

Tot câte o clasă pregătitoare s-a suplimentat la Şcoala „Ion Irimescu” din Fălticeni, la Şcoala „Teodor Bălan” din Gura Humorului, la Şcoala generală nr.1 Vatra Dornei, la Liceul tehnologic din Marginea şi la şcolile generale din Bosanci, Satu Mare, Herla şi Pătrăuţi.

Au mai fost suplimentate fracţiuni de clase în mai multe localităţi, dar şi locuri în clase pregătitoare.

 

Ea a precizat că un număr de 31 de unităţi şcolare au solicitat suplimentarea locurilor pentru clasele pregătitoare, iar alte unităţi au cerut reducerea numărului de clase sau de locuri din clasele pregătitoare.

 

În prima etapă de înscriere în clasa pregătitoare în judeţul Suceava s-au validat înscrierile unui număr de 6.111 elevi.

Următoarea etapă de înscriere se va desfăşura în perioada 8-17 mai.


Intră acum și în grupul de