Fotbalist injunghiat in plina strada, in apropierea Politiei municipale


Intră acum și în grupul de

Fotbalistul Radu Sava a fost înjunghiat de doi necunoscuți în dimineața zilei de duminică, după ce a petrecut la o nuntă și se îndrepta împreună cu prietena sa spre stadionul Areni.

Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată la ora 04.45 despre faptul că un bărbat de 28 ani, din localitate, a fost înjunghiat în timp ce se deplasa pe strada Universităţii din localitate.

cutit

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în jurul orei 04.40, victima a ieşit împreună cu prietena sa dintr-un local din apropiere, unde a participat la o nuntă, iar în zona de acces către „Piaţa Mică” a fost abordat de doi tineri pe care a încercat să-i evite, însă între acesta şi cei doi s-a iscat o altercaţie fizică, care a degenerat. La un moment dat, unul dintre agresori a scos un cuţit și l-a înjunghiat în zona abdominală pe tânărul fotbalist.

După incident, agresorii au luat-o la fugă, iar victima a fost a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Fotbalistul de 28 de ani de la FCM Suceava are nevoie de 8-9 zile de îngrijiri medicale.

Polițiștii continuă ancheta în acest caz sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, în vederea identificării autorilor şi tragerea lor la răspundere penală.


Intră acum și în grupul de