Din retur pe Areni se joaca in Divizia C (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

La o zi după ce primarul Ion Lungu a anunţat că nu mai poate susţine financiar FC Cetatea din cauza datoriilor imense pe care gruparea din Areni le are către Fisc, fapt care este sinonim cu încetarea activităţii la Cetatea şi desfiinţarea echipei, edilul Sucevei a avut discuţii cu oficiali ai formaţiei Rapid CFR Suceava, echipă care ar putea să primească cele 10 miliarde de lei vechi pe baza unui proiect de finanţare. Numai că acest lucru s-ar putea întâmpla abia de la vară.

Până atunci însă, Primăria Suceava va pune la dispoziţia divizionarei a treia Stadionul “Areni”, unde Rapid va juca cel mai probabil meciurile din returul campionatului. Totodată, dacă rapidiştii vor fi interesaţi de jucătorii Cetăţii, cei care vor fi doriţi ar putea ajunge la echipa feroviară. Se vorbeşte însă şi despre posibilitatea ca la vară la Suceava să fie înfiinţată o nouă echipă de fotbal, însă asta ar însemna ca noua formaţie să pornească din Liga a V-a, judeţeană.

Antrenorul Rapidului, Bogdan Tudoreanu a precizat deja că este interesat de câţiva jucători de la Cetatea. “Mi-aş dori câţiva jucători din lotul Cetăţii. Fotbalişti ca Jalbă, Azaharioaiei, Apetri şi Negru cred eu că ne-ar ajuta foarte mult dacă ar ajunge la echipa noastră. Dar mai întâi trebuie să vedem care va fi situaţia lor şi apoi să vedem ce şanse sunt să îi putem înregimenta”, a declarat antrenorul Rapidului. Totodată la ceferişti vor reveni Paul Bosancu şi Gabi Şuleru, jucători ce fuseseră împrumutaţi de la Rapid la Cetatea, chiar în această iarnă.


Intră acum și în grupul de