CSM Bucovina, la a patra infrangere consecutiva (Rugby)


Intră acum și în grupul de

CSM Bucovina Suceava – CSM Bucureşti 7-44 (7-27)

CSM Bucovina Suceava nu a reuşit să evite cea de-a patra înfrângere consecutivă din acest sezon, cedând clar pe terenul “Unirea” cu scorul de 7-44 în faţa grupării CSM Bucureşti. Veniţi la Suceava cu gândul la victorie, oaspeţii au început în forţă jocul de pe terenul “Unirea”, luând un avans de zece puncte încă din minutul 11. CSM Bucovina a replicat printr-un atac prelungit, dar lipsa de clarviziune la finalizare i-a impedicat pe suceveni să culce balonul in terenul de ţintă advers. Deconectaţi total de la miza meciului, elevii lui Constantin Vlad s-au intrecut apoi în greşeli pe faza defensivă, astfel că, până in minutul 30, bucureştenii aveau în cont nu mai puţin de patru eseuri marcate şi un avantaj confortabil pe tabela de marcaj, scor 0-27.

Formaţia suceveană a punctat şi ea pe tabela de marcaj abia în minutul 35 când Tiberiu Conache a pătruns irezistibil în terenul de ţintă al bucureştenilor. Tot el a trimis transformat eseul şi prima repriza s-a încheiat cu scorul de 7-27 în favoarea oaspeţilor. Rugbiştii de la CSM Bucureşti au etalat acelasi joc în viteză şi după pauză, reuşind să marcheze alte trei eseuri până la final şi să închidă tabela la 7-44, plecând astfel de la Suceava cu toate cele cinci puncte, inclusiv cu bonusul ofensiv.

Constantin Vlad: “Nu am jucat nimic!”

“Echipa nu a jucat mai nimic în acest meci. Am fost depăşiţi total de jocul în viteză practicat de echipa adversă. N-am făcut pressing, am ratat multe placaje în apărare şi astfel am primit foarte multe eseuri. Am făcut probabil cel mai slab meci de acasă din ultimii ani şi trebuie să ne revenim cât mai repede pentru că ne aşteaptă jocuri grele. S-a văzut în partida de azi că nu suntem obişnuiţi să jucăm trei meciuri într-o săptămână, nu avem condiţii de refacere după effort, iar diferenţa între profesionişti şi semiprofesionişti, cum suntem noi, este mare”, a spus Constantin Vlad.

Acesta a mai precizat că gruparea suceveana se poate gândi deja la turneul “play-out”, în condiţiile in care CSM Bucovina se afla in acest moment pe ultimul loc in Grupa A, fără niciun punct acumulat in primele patru etape.

“Este clar ca ne vom duce în grupa a doua valorica, unde trebuie să ne jucam şansele până la capăt. Sper ca pe masură ce vom avansa în competiţie, echipa să se mai redereseze, pentru a ne putea realiza obiectivul propus, menţinerea în Divizia Naţională”, a completat tehnicianul celor de la CSM Bucovina Suceava.


Intră acum și în grupul de