Proiectul CS Universitatea II Suceava în continuare viabil


Intră acum și în grupul de

CS Universitatea Suceava, componenta Ligii Naţionale de handbal masculin, va avea şi în sezonul 2010 – 2011 o corespondentă în seria I a Diviziei A, CSU II. La finalul sezonului precedent echipa suceveană s-a clasat pe locul III în prima serie al celui de-al doilea eşalon valoric, fiind gruparea cu cel mai bun atac şi singura care a trecut măcar o dată de toate adversarele sale.

„Scopul echipei a doua a Clubului Sportiv Universitatea a fost şi va rămâne acela de a oferi tinerilor handbalişti posibilitatea de a creşte în valoare şi a face pasul către formaţia de Ligă Naţională şi în al doilea rând de a putea pregăti revenirea după eventuale accidentări a jucătorilor de la prima echipă a CSU.

La CSU II Suceava în acest sezon vor evolua tinerii Bahan de la LPS Suceava, Ţigănaş de la LPS Piatra Neamţ, Zmeu de la LPS Buzău şi o extremă stângă de la CSŞ Adjud. Aceşti tineri vor avea posibilitatea să-şi etaleze talentul în meciurile de Divizia A, meciuri de care le-am urmărit de fiecare dată cu mare atenţie şi odată cu creşterea lor în valoare vor putea apoi oricând să ajungă să joace în Liga Naţională.

Un exemplu în acest sens îl constituie Acatrinei, Matei şi Dumitraş care i-au înlocuit cu brio pe titularii din primul eşalon valoric atunci când a fost nevoie” a declarat antrenorul echipei CS Universitatea Suceava, Leonard Bibirig.


Intră acum și în grupul de