Competitii de cros, sah, fotbal, handbal si tenis de masa in cadrul saptamanii nationale “Sportul pentru Toti” de la Suceava


Intră acum și în grupul de

Începând de sâmbătă, 2 octombrie, timp de o săptămână, o parte a terenurilor de sport din Suceava vor găzdui competiţii din cadrul săptămânii naţionale „Sportul pentru Toţi”. Micii iubitori ai sportului din Suceava se vor putea întrece în concursuri la şah, cros, fotbal, handbal şi tenis de masă, câştigătorii fiind premiaţi de organizatori, Direcţia pentru Sport şi Tineret a judeţului Suceava, Asociaţia judeţeană Sportul pentru Toţi şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava.

Programul activităţilor sportive din cadrul săptămânii naţionale „Sportul pentru Toţi” debutează azi cu competiţia de cros care va avea lor de ora 9.00 la Şcoala cu clasele I-VIII „Miron Costin” din Suceava şi va continua cu competiţia de şah care se desfăşoară pe parcursul a două zile, 2 şi 3 octombrie, la clubul sportiv „Rarăul” din Câmpulung Moldovenesc. Turneul de şah se va disputa pe şase categorii de vârstă sub 8 ani, 8-10 ani, 10-12 ani, 12-14 ani, 14-16 ani şi 16-18 ani.

Luni, 4 octombrie, va începe turneul de fotbal care se va desfăşura pentru ciclul primar, clasele I-IV, de la ora 11.00 pe terenul din complexul „Zamca”, iar pentru clasele din ciclul gimnazial de la ora 14.00 pe terenul Şcolii cu clasele I-VIII nr.4 din Suceava.

Competiţia de handbal pentru clasele primare va debuta în data de 6 octombrie de la ora 14.00 la Şcoala „Grigore Ghica Voievod” din Iţcani, turneul pentru clasele V-VIII având loc sâmbătă, 9 octombrie, de la ora 9.00, la Şcoala „Miron Costin” din Suceava.

Turneul de tenis de masă va ocupa ziua de vineri, 8 octombrie, şi va începe de la ora 16.00 la Şcoala „Grigore Ghica Voievod” pe trei categorii de vârstă sub 10 ani, 10-12 ani şi 12-14 ani.

Programul săptămânii naţionale „Sportul pentru Toţi” se va încheia duminică 10 octombrie cu un cros care va avea loc de la ora 10.00 la Vatra Dornei


Intră acum și în grupul de