Canotaj – Campionatele Europene de juniori: Sportivii suceveni au urcat de trei ori pe podiumul de premiere


Intră acum și în grupul de

La finele acestei săptămâni, în Polonia, s-au desfăşurat Campionatele Europene de Canotaj pentru juniori. Suceava a fost reprezentată în competiţie de patru sportivi, toţi reuşind să urce pe podiumul de premiere.

Marius Ghica de la CSM Suceava alături de Cătălin Axinte de la CSM Suceava – CSŞ „Nicu Gane” Fălticeni” au reuşit să intre în posesia medaliilor de bronz, alături de colegii lor, în competiţia de patru vâsle cu cârmaci.

Cea mai bună performanţă a canotorilor suceveni poate fi trecută în contul sportivei Andreea Birică, de la CSŞ„Nicu Gane” Fălticeni” care a câştigat proba de 8 plus cârmaci împreună cu echipajul României.

Nici Ioana Vrînceanu nu a rămas fără medalie, ea făcând parte din echipajul de doi vâsle al României, care s-a situat pe poziţia secundă.

„Rezultatele obţinute de sportivii noştri la o competiţie de un acest nivel demonstrează faptul că în aceste locuri se munceşte pe baza unor adevărate talente. Este o reconfirmare a valorii tinerei generaţii sucevene care poate da oricând un campion flotilei româneşti”, a declarat profesorul Ioan Despa, de la CSM Suceava, care alătui de Vasile Avrămia de la CSŞ „Nicu Gane” Fălticeni” antrenează sportivii suceveni.


Intră acum și în grupul de