Targul de toamna “PRODUS IN BUCOVINA” revine la Suceava cu editia a III-a (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Esplanada Iulius Mall Suceava va găzdui în perioada 21-23 octombrie 2011, târgul de toamnă “Produs în Bucovina”, ajuns la cea de-a III-a ediţie, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii grupului de PR din cadrul complexului comercial.

“Degustări şi prezentări de bucate după reţete autentice, voie-bună şi o sumedenie de spectacole folclorice. Târgul de toamnă << Produs în Bucovina >> va reda această atmosferă la sfârşit de săptămână, pe esplanada Iulius Mall. De vineri, 21 octombrie şi până duminică, 23 octombrie inclusiv, sucevenii şi turiştii sunt invitaţi la o incursiune culinară printre vestitele obcini ale Bucovinei. Vor fi întâmpinaţi cu preparatele a 30 de expozanţi autohtoni care promovează cele mai reprezentative produse din nordul-estul ţării: lactate, mezeluri, peşte, fructe, legume şi miere, toate la preţuri de producător şi de 25 de meşteri populari”, transmit organizatorii.

Conform declaraţiilor oferite de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, pe parcursul zilei de miercuri, deschiderea oficială a târgului va avea loc vineri, ora 11.00, fiind urmată de un concert inaugural susţinut de Sofia Vicoveanca, Ansamblul Artistic Profesionist “Ciprian Porumbescu” Suceava, alături de Margareta Clipa, George Finiş, Călin Brăteanu şi alţii. “Muguri de cântec din Bucovina” este genericul sub care vor molipsi cu voia bună pe vizitatorii târgului artiştii Andreea Chisăliţă, Laura Erhan, Emilia Solovăstru, Teodora Buculei, Alexandru Săhlean şi alţii.

“După Gala Festivalului de Folclor << Cântecelele Neamului >> de vineri seară, programul artistic va debuta sâmbătă cu spectacolele folclorice << Comori de Suflet Românesc >> şi << Flori de Cânt Bucovinean >> , spectatorii fiind poftiţi să se prindă în hora moldovenească cântată de către artiştii Sorin Filip, Nicoleta Hafiuc, Dănuţ Onoiu, Elisabeta Chira, Florin Zuzeac şi mulţi alţii”, precizează reprezentanţii grupului de PR, din cadrul Iulius Mall Suceava.

În comunicat se menţionează că sărbătoarea toamnei va continua la Iulius Mall cu spectacolul susţinut de Laura Lavric, de talentaţii componenţi ai Ansamblului “Ciprian Porumbescu”, precum şi de alţi îndrăgiţi interpreţi de muzică populară.

Aflat la cea de-a III-a ediţie, târgul “Produs în Bucovina” este o manifestare organizată de asociaţia cu acelaşi nume şi de Consiliul Judeţean Suceava, în parteneriat cu Iulius Mall.


Intră acum și în grupul de