„Simfonii de toamna”, concert caritabil in aer liber, la Suceava


Intră acum și în grupul de

Clubul ROTARY Suceava Bucovina organizează joi, 13 Septembrie, ora 19:30, un concert caritabil în aer liber, pe esplanada din fața Consiliului Județean Suceava.

Concertul va fi susținut de Filarmonica din Botosani sub bagheta Dirijorului Liviu Buiuc și va conține lucrări muzicale din repertoriul clasic.

Potrivit organizatorilor, concertul se dorește a fi un dar pe care Clubul Rotary Suceava Bucovina îl face comunitatii sucevene și voluntarilor care i s-au alăturat in numeroasele actiuni desfașurate în cei peste 10 ani de existență.

Cluburile Rotary sunt organizaţii ale oamenilor de afaceri şi ale reprezentanţilor diferitelor profesii, care asigură servicii umanitare, promovează standarde etice înalte în toate domeniile de activitate şi stimulează relaţiile de bună înţelegere între membrii comunității.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriei Suceava și Consiliului Județean Suceava și se bucura de suportul: CALCARUL Pojorâta, DOXAR, NORDICA PAVIMENTE, AQUARIUS, AC MOBILE, DEFEL COM, FAN COURIER, REKORD SOUND, GRUP MUȘATINII, AQUA CARPATICA, CONACUL DOMNESC.

Intrarea la eveniment se face pe baza de invitatii. Pentru detalii despre modalitatea de procurare a acestora, sunati la nr. de telefon: 0743 050 615.


Intră acum și în grupul de