Elevii liceului Alimentar au ales sa hoinareasca “Hai-hui prin lume!”


Intră acum și în grupul de

Elevii Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară Suceava au surprins într-un mod plăcut publicul, vineri 12 noiembrie, în cadrul Balului Bobocilor care s-a desfăşurat pe scena Casei de Cultură, oferind un spectacol plin de culoare, energie şi diversitate, pornind chiar de la tema serii: “Hai-hui prin lume!”.

Astfel, cele 10 perechi de boboci, proaspăt întoarse de pe meleaguri străine, au pregătit publicului câte o demonstraţie, fie printr-un dans tradiţional, fie prin câteva cuvinte însuşite în limba mamă a ţării în care au călătorit, purtând vestimentaţii tadiţionale din Scoţia, Spania, România, Texas, Egipt, Hawai, Arabia Saudită, India, Mexic şi Ţinutul Groenlanda.

Pentru a da veridicitate voiajului, tot în cadrul probei „Impresii de călătorie” bobocii au trebuit să răspundă pe rând la câte o întrebare legată de ţara pe care au vizitat-o, privind tradiţiile locuitorilor, poziţionarea geografică, sau care sunt vecinii ţării în cauză.

Spectacolul a fost plin de ritm şi energie, la numerele prezentate de-a lungul serii participând deopotrivă şi foşti elevi ai Colegiului Alimentar.

Atracţia serii a fost dată de un puşti pe nume Andrei Mădălin Negrea, deosebit de talentat, care a impresionat plăcut publicul printr-un număr în care l-a imitat extraordinar pe regretatul Michael Jackson.

Alături de acesta, elevii şi-au demonstrat ingeniozitate şi talentul artistic prin: dans (Trupa „Strong Sensations”), „Cine este Miss Talent 2010?”, „Tomas” (interpet hip-hop), „Un patron care se trezeşte cu garda financiară pe cap”, prestaţia de breakdance a lui Mango (veteranul trupei „Off the street”), prezentare de modă cu rochii confecţionate din saci menajeri, hârtie creponată şi ziare), „Ce fac elevii clasei a XII-a când vor să înveţe pentru BAC? (dans-ritual), Trupa Duma şi Impuls (Hip-Hop), Trupa de dans „Star Line”, „Dansez pentru tine” (parodie), „dans electrizant”, alături de presaţia celor de la Agenţia The One Models, ansamblul artistic „Arcanul” şi Formaţia Bucovina alături de Florentina Ureche.

După proba de dans a bobocilor, prilej cu care concurenţii şi-au etalat elegantele ţinute de seară, a urmat prestaţia celor de la Fly Project, care au ridicat sala în picioare cu melodii cunoscute, precum: „Mandala”, „K-tinne”, „Tasha”, „Raisa”, „Cheyenne”, „Unisex”, „Brazil”, sau noul single „Goodbye”.

Cel mai aşteptat moment al serii a fost acela al desemnării câştigătorilor care au fost motivaţi cu premii în bani oferite din partea Colegiului de Industrie Alimentară Suceava.

Astfel, din partea site-ului TuşiRomânia.ro au fost aleşi ca Miss şi Mister, Florentina Poenariu, respectiv Adrian Ursu, iar din partea site-ului de socializare îngerşidemon.ro au fost declaraţi Miss şi Mister, Nicoleta Coroamă şi Ion Timofei.

Au urmat desemnările din partea Agenţiei The One Models, care s-au îndreptat către Diana Ieremie (locul III), Andreea Secrieru (locul II) şi către cuplul Adrian Ursu-Nicoleta Coroamă care au ocupat locul I, fiind premiţi cu suma de 250 euro.

Din partea liceului au fost desemnaţi Adrian Ungureanu şi Nicoleta Coroamă (locul III), urmaţi de Ion Timofei şi Diana Ieremie (locul II).

Miss şi Mister Boboc al Colegiului de Industrie Alimentară Suceava 2010 au fost Anca Blându şi Adrian Ursu.


Intră acum și în grupul de