Ion Lungu anunță modernizarea Pieței George Enescu și realizarea unei parcări subterane de 59 de locuri


Intră acum și în grupul de

Consiliul Local Suceava va dezbate în ședința de mâine subiectul indicatorilor tehnico-economici a proiectului de modernizarea Pieții George Enescu și construirea unei hale cu parcare subterană pentru Piața agroalimentară George Enescu.

Primarul Lungu a declarat pentru NewsBucovina că „în sedinta de mâine a Consiliului local, vom discuta aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru modernizarea Pietei George Enescu si realizarea unei parcari subterane de 59 de locuri. Valoarea lucrarilor se ridica la 10.797.688,41 lei,suprafata desfășurată a pietei este de 3.000 de mp. Termen realizare 24 de luni. Doamne ajuta!”

Precum am scris anterior, 9,4 milioane de lei reprezintă construcții și montaj între care o parcare subterană cu 59 de locuri cu suprafața de 1944,5 mp, centrale termice, aeroterme, ventiloconvectoare, sistem evaporativ de răcire.

Se preconizează că lucrările se vor executa în două etape, desfășurate pe parcursului anilor 2019 și 2020.

Proiectului de hotărâre inițiat de primarul Ion Lungu și viceprimarul Lucian Harșovschi mai arată că „soluția tehnică urmărește realizarea unei parcări subterane cu acces auto și pietonal în și din Aleea Saturn, (suplimentar acces pietonal și din aleea comercială) și a unei suprastructuri formată dintr-un   sistem unitar acoperit format dintr-un singur modul funcțional, panouri izolatoare și tâmplărie geam termopan cu randament energetic și comportare la foc corespunzătoare noilor prevederi legislative în materie de securitate la incendiu”.

Soluția tehnică urmărește realizarea unei parcări subterane cu acces auto și pietonal în și din Aleea Saturn

Intră acum și în grupul de