Un taximetrist bine băut a avariat două mașini parcate pe strada Amurgului din Suceava. La testul cu aparatul etilotest șoferul avea 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat


Intră acum și în grupul de

Un taximetrist sucevean bine băut a avariat, sâmbătă, pe str. Amurgului din Suceava două autoturisme parcate.

Sesizați prin 112, polițiștii deplasați operativ la fața locului au identificat autovehiculele implicate în evenimentul rutier și pe conducătorul taxi, un localnic de 39 de ani.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că sâmbătă. în jurul orei 06.25, în timp ce conducea autoturismul pe str. Calea Unirii spre str. Amurgului din municipiul Suceava, bărbatul de 39 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autovehicul parcat pe partea stângă a drumului, pe care l-a proiectat în alt autovehicul parcat în fața sa.

Taximetristul a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural. (N.B.)


Intră acum și în grupul de