Oare cat de beat era? Un barbat de 37 de ani a incercat sa fuga cu mopedul de masina politiei


Intră acum și în grupul de

Doi soți din Vatra Moldoviței au fost autorii unei urmăriri ca în filmele de comedie, după ce soțul a încercat să fugă de un echipaj de poliție cu ajutorul unui moped pe care se mai afla și soția sa.

accident moped ziua

Întâmplarea a avut loc la Vama și conform comunicatului oficial al Politiei, la 12.04.a.c, în jurul orei 15.00, un echipaj de poliție aflat pe DN 17, în localitatea Vama, a efectuat semnal regulamentar de oprire pentru un  moped al cărui conducător nu a oprit. S-a procedat la urmărirea acestuia cu semnalul luminos, acustic și portavoce în funcțiune, fiind oprit pe o strada din localitate.

Tot in comunicat se mai spune că bărbatul a fost identificat ca fiind din comuna Vatra Moldoviței,  de 37 de ani, iar ca pasager se afla soția acestuia și care a declarat polițiștilor faptul că soțul său nu a oprit deoarece a consumat băuturi alcoolice și nu posedă permis de conducere.

În prezența unor martorii s-a solicitat conducătorului mopedului să fie testat cu aparatul etilotest, acesta refuzând acest lucru, declarând verbal că a consumat băuturi alcoolice  şi refuză să fie testat sau să i se recolteze mostre de sânge pentru alcoolemie.

Fiind verificat în baza de date s-a constatat că bărbatul nu figurează cu permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal care va fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de