Oare cat de beat era? Un barbat de 37 de ani a incercat sa fuga cu mopedul de masina politiei

Doi soți din Vatra Moldoviței au fost autorii unei urmăriri ca în filmele de comedie, după ce soțul a încercat să fugă de un echipaj de poliție cu ajutorul unui moped pe care se mai afla și soția sa.

accident moped ziua

Întâmplarea a avut loc la Vama și conform comunicatului oficial al Politiei, la 12.04.a.c, în jurul orei 15.00, un echipaj de poliție aflat pe DN 17, în localitatea Vama, a efectuat semnal regulamentar de oprire pentru un  moped al cărui conducător nu a oprit. S-a procedat la urmărirea acestuia cu semnalul luminos, acustic și portavoce în funcțiune, fiind oprit pe o strada din localitate.

Tot in comunicat se mai spune că bărbatul a fost identificat ca fiind din comuna Vatra Moldoviței,  de 37 de ani, iar ca pasager se afla soția acestuia și care a declarat polițiștilor faptul că soțul său nu a oprit deoarece a consumat băuturi alcoolice și nu posedă permis de conducere.

În prezența unor martorii s-a solicitat conducătorului mopedului să fie testat cu aparatul etilotest, acesta refuzând acest lucru, declarând verbal că a consumat băuturi alcoolice  şi refuză să fie testat sau să i se recolteze mostre de sânge pentru alcoolemie.

Fiind verificat în baza de date s-a constatat că bărbatul nu figurează cu permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal care va fi soluţionat procedural.