Perchezitii in comuna Scheia in urma carora au fost ridicate produse de contrabanda in valoare de 20.000 de lei


Intră acum și în grupul de

Două  percheziţii domiciliare au fost efectuate, luni, în comuna suceveană Şcheia, de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor – Biroul de combatere a fraudelor vamale Suceava, în cadrul cercetărilor efectuate într-un dosar penal deschis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava faţă de doi bărbaţi în vârstă de 28 şi 31 de ani.

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, în cadrul aceluiaşi dosar, a fost efectuat si un control la societate comercială cu sediul în comuna Şcheia.

În urma percheziţiilor au fost găsite 35.080 de ţigarete toate cu timbru fiscal extracomunitar, 29 litri de alcool, fără banderole fiscale, 14.565 de euro, 27.508 lei; mai multe bijuterii din aur; telefoane mobile, microcarduri şi alte bunuri cu valoare probatorie.

Sursa citată menţionează că valoarea de piaţă a produselor accizabile identificate si ridicate cu ocazia percheziţiilor efectuate este de aproximativ 20.000 lei.

Cei doi bărbaţi sunt cercetaţi pentru contrabandă în formă agravantă.

Acţiunea de luni a fost realizată cu suportul informativ si tehnic din partea Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă Bucureşti, iar cercetările în acest caz sunt continuate de poliţişti , sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, mai arată IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de