Premierul Adrian Nastase se afla intr-o vizita neprotocolara in judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

El s-a deplasat pina acum in comunele Malini si Paltinoasa afectate de ultimele inundatii, dar unde nu a deschis deloc acest subiect, ci vorbit despre ceea ce inseamna SAPARD, a ascultat doleantele electorilor si le-a explicat acestora cum pot accesa programele de dezvoltare rurala cofinantate de Uniunea Europeana.

De asemenea, seful Guvernului a vizionat microferma de vaci de tip european, de la Malini, iar oamenii adunati ad-hoc la Caminul Cultural din localitate sustineau ca au auzit ca va veni un om important prin comuna, insa credeau ca este vorba de presedintele Consiliului Judetean si al PSD Suceava, Gavril Mirza. Mai mult, la vederea premierului, o localnica a coborit dintr-o caruta si a exclamat „e chiar domnul Nastase, vino sa te pup”. El s-a deplasat in teren cu un microbuz si este insotit de sotia sa, Dana, secretarul general al Executivului, zamosteanul Eugen Bejinariu, ministrul Agriculturii, Petre Daea si ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Marian Sirbu.

In cursul dupa-amiezii de luni, premierul Adrian Nastase s-a intilnit cu pensionarii din Falticeni , intilnire care a durat aproximativ o ora si jumatate in cadrul careia a fost abordat si subiectul recalcularii pensiilor.


Intră acum și în grupul de