2294 de vize au fost eliberate de Consulatul General al Ucrainei la Suceava


Intră acum și în grupul de

Consulul general al Ucrainei la Suceava , Vasily Boeciko a declarat , luni, ca din data de 29 iunie s-au primit 2 357 de cereri din partea cetatenilor romani si au fost prelucrate si eliberate 2 294.

El a spus ca, zilnic, sint eliberate aproximativ 100 de vize de intrare in Ucraina, iar cele mai multe solicitari se inregistreaza in ziua de luni , in timp ce la polul opus este ziua de vineri. Vasily Boeciko a mai spus ca cele mai multe solicitari sint pentru vizele private , urmate de cele de tranzit pentru soferii care realizeaza activitati de transport international .El a spus ca au fost solicitari si pentru vizele de afaceri, culturale si turistice.

Consulatul General al Ucrainei de la Suceava a eliberat o singura viza pentru imigrare la munca.

Consulul general al Ucrainei la Suceava , Vasily Boeciko a subliniat ca ,pina in prezent , 50% din totalul vizelor private eliberate au fost acordate cetatenilor din judetul Suceava, 15% celor din judetul Botosani si 18 % celor din judetul Maramures, majoritatea solicitantilor de viza privata din aceste judete avind rude in Ucraina.

Reamintim ca din data de 16 iulie 2004 a intrat in vigoare prevederile Acordului intre Guvernul Romaniei si cel al Ucrainei cu privire la calatoriile reciproce ale cetatenilor.


Intră acum și în grupul de