Peste patru sute de politisti suceveni, la datorie in noaptea de Inviere


Intră acum și în grupul de

 Peste patru sute de poliţişti suceveni vor acţiona pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice, dar şi pentru prevenirea şi descurajarea faptelor antisociale în condiţiile în care, în perioada următoare, se va înregistra fluxul sporit de persoane în locurile publice şi în seara de Înviere.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, efective sporite de poliţişti rutieri vor acţiona pe drumurile publice pentru asigurarea fluidităţii traficului, dar şi pentru organizarea unor activităţi specifice asociate evenimentelor cultural – religioase din această perioadă.

inviere

Astfel, în noaptea de Înviere vor acţiona 306 poliţişti din structurile de ordine publică, 68 de poliţişti rutieri, 47 de ofiţeri şi agenţi de investigaţii criminale, precum şi echipele de intervenţie ale Serviciului de Acţiuni Speciale.

De asemenea, 12 poliţişti din cadrul Serviciului de Poliţie Transporturi Suceava vor asigura ordinea publică, urmând a fi organizate patrulări în 24 de trenuri, staţii şi triaje de cale ferată.

 În primele zile de Paşte vor acţiona zilnic câte 180 de poliţişti din structurile de ordine publică, 35 de poliţişti rutieri, 13 poliţişti judiciarişti, precum şi echipele de intervenţie ale Serviciului de Acţiuni Speciale. Zilnic 12 poliţişti din cadrul Serviciului de Poliţie Transporturi Suceava vor efectuat 35 de acţiuni în trenuri,gări şi staţii CFR.

Acestora li se vor adăuga şi alte forţe în vederea menţinerii ordinii publice în zona celor peste cinci sute de lăcaşe de cult unde se vor organiza ceremonii religioase.

 În această perioadă vor acţiona, zilnic, zece maşini de poliţie rutieră cu aparate radar, 188 de poliţişti rutieri fiind prezenţi pe drumurile judeţene, naţionale şi europene pentru a se asigura că sucevenii şi turiştii pot petrece în siguranţă sărbătorile şi beneficiază de o călătorie fără evenimente rutiere, precizează sursa citată.


Intră acum și în grupul de