Campania „Te înnoiești de Paște” şi-a desemnat câştigătoarea

1897718_762784500406103_657078678879421595_nAnul acesta, Shopping City Suceava a venit în ajutorul celor care şi-au dorit să se înnoiască de Paşte, oferind în cadrul campaniei „Te înnoieşti de Paşte”, peste 2000 de premii instant constând în bunătăţi pentru masa de sărbători şi marele premiu al tombolei, vouchere în valoare de 1000 de euro, pentru cel mai norocos dintre clienţi.

Marele premiu al campaniei „Te înnoieşti de Paşte”  a fost câştigat de către dna. Damian Roxana, în vârstă de 27 de ani, din localitatea Săveni, jud. Botoşani, care a participat la tombolă cu un bon în valoare de 495 lei din magazinul City. Aceasta a primit în urma extragerii la tombolă, vouchere în valoare de 1000 de euro pentru o garderobă nouă, bucurându-se astfel de o sesiune de shopping împreună cu familia, chiar înainte de Paşte.

Pentru a intra în cursa pentru marele premiu, toţi clienţii care au avut un bon de cumpărături de minimum 100 lei pe un singur bon de casă din magazinele aflate în incina Shopping City Suceava, au completat talonul de înscriere la tombolă şi l-au introdus în urna special amenajată din faţa magazinului Leonardo.

Totodată, în perioada 4-18 aprilie, primii 150 de clienţi care s-au prezentat la Info Point cu bonul de cumpărături, au câştigat instant cozonaci proaspeţi, marcă proprie Carrefour şi iepuraşi de ciocolată pentru o masă festivă delicioasă.

Shopping City Suceava nu i-a uitat nici pe cei mici în această perioadă, aşa încât într-un decor special amenajat între 5 si  18 aprilie prichindeii împreună cu părinţii şi bunicii au pictat cele mai frumoase ouă gigant din oraş. Mai mult, copiii care au participat la „vânătoarea de ouă” din 12 şi 13 aprilie au avut parte de surprize dulci.

 

De 6 ani Shopping City Suceava vă invită la cumpărături şi distracţie în familie!