Licitatiile pentru Cornul si laptele au fost adjudecate in judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Pentru produsele de panificatie, licitatia a pornit de la pretul de 2647 de lei, iar Mopan Suceava a obtinut cu o oferta de 2646 de lei pe produs, trei din zonele judetului, respectiv Radauti-Siret, Gura Humorului-Solca si Cimpulung Moldovenesc-Vatra Dornei.

Distributia din zona Suceava a fost adjudecata de firma Colipan Prodcom Falticeni cu 2399 lei pe produs, iar in zona Falticeni de Parisienne Fintina Mare cu 779 de lei pe produs.

In cazul produselor lactate, licitatia a pornit de la 4916 lei pe produs, iar Dorna Branzeturi Vatra Dornei a cistigat cu oferte de 4918 lei si de 4450 lei, distributia de produse in patru din cele cinci zone-Suceava- Radauti-Siret, Gura Humorului-Solca, Cimpulung Moldovenesc-Vatra Dornei.

In zona Falticeni licitatia a fost cistigata de Cavior Iasi.

Contractele cu firmele cistigatoare vor fi incheiate in perioada urmatoare, dupa ce conducerea CJ Suceava va verifica daca firmele respective indeplinesc masurile prevazute prin caietul de sarcini. In judetul Suceava vor beneficia de produse de panificatie si lactate 23.300 de prescolari si 40.522 de elevi, din 480 de gradinite si 450 de scoli.


Intră acum și în grupul de