A inceput batalia electorala in judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

„Condamn atitudinea rusinoasa si murdara a lui Adrian Nastase fata de candidatul Aliantei D.A., Theodor Stolojan”, a spus Flutur care a adaugat ca presedintele PSD recurge la „atacuri murdare nedemne pentru un candidat la Presedintie”.

El a subliniat ca Alianta Dreptate si Adevar( PNL-PD) nu va da curs acestui tip de limbaj si nu va raspunde unor astfel de atacuri. Flutur a mentionat ca si la alegerile locale PSD a fost sanctionat de electorat pentru campania electorala negativa.

„Amintesc PSD ca daca tot vorbim de trecut si despre mostenire, trebuie sa dea socoteala de „Zodia Coruptiei” pe care a instaurat-o in tara. PSD a creat o specie umana-baronii-pe care acum incearca sa-i trimita la periferie pentru a nu le afecta imaginea”, a spus senatorul Gheorghe Flutur.

Mai mult, liderul liberal a apreciat ca prin atitudinea pe care a avut-o Adrian Nastase fata de unii membri PSD, pe care nu i-a luat alaturi in „vizitele inopinate regizate” ca „are nevoie de un alt decor, de alti oameni”. El crede ca lideri ai PSD care nu-l insotesc in aceste vizite, cum ar fi presedintele PSD Suceava, Gavril Mirza, sau presedintele executiv al PSD, Octav Cozminca, „fac obiectul reformei in PSD”.

In replica, presedintele PSD Suceava, Gavril Mirza, l-a avertizat pe Gheorghe Flutur, intr-o conferinta de presa ca nu va tolera astfel de „atacuri murdare” si ca, daca va continua, va prezenta si PSD fapte de coruptie ale acestuia, atit din perioada cind a fost director al Directiei Silvice Suceava dar si ulterior.

El a spus ca Gheorghe Flutur ar trebui sa se intereseze mai mult de situatia din organizatia judeteana a PNL si din celelalte organizatii ale partidului sau si sa nu fie atit de preocupat de reformele din PSD. „Dumnealui sa stea in locul portarului de la PNL si sa raspunda la scrisori si sa inchida becul”, a spus Mirza.


Intră acum și în grupul de