A inceput batalia electorala in judetul Suceava

“Condamn atitudinea rusinoasa si murdara a lui Adrian Nastase fata de candidatul Aliantei D.A., Theodor Stolojan”, a spus Flutur care a adaugat ca presedintele PSD recurge la “atacuri murdare nedemne pentru un candidat la Presedintie”.

El a subliniat ca Alianta Dreptate si Adevar( PNL-PD) nu va da curs acestui tip de limbaj si nu va raspunde unor astfel de atacuri. Flutur a mentionat ca si la alegerile locale PSD a fost sanctionat de electorat pentru campania electorala negativa.

“Amintesc PSD ca daca tot vorbim de trecut si despre mostenire, trebuie sa dea socoteala de “Zodia Coruptiei” pe care a instaurat-o in tara. PSD a creat o specie umana-baronii-pe care acum incearca sa-i trimita la periferie pentru a nu le afecta imaginea”, a spus senatorul Gheorghe Flutur.

Mai mult, liderul liberal a apreciat ca prin atitudinea pe care a avut-o Adrian Nastase fata de unii membri PSD, pe care nu i-a luat alaturi in “vizitele inopinate regizate” ca “are nevoie de un alt decor, de alti oameni”. El crede ca lideri ai PSD care nu-l insotesc in aces