Flutur-PSD il impumuta pe Ion Iliescu pentru a intra in Parlament


Intră acum și în grupul de

El a spus ca prin aceasta prevedere PSD il imprumuta neconstitutional pe Ion Iliescu pentru a-l folosi in campania electorala „ca sa-i bage in Parlament” a spus Flutur.

„Ce noi lideri a creat PSD daca imprumuta trecutul?”, a spus parlamentarul sucevean.

Senatorul liberal a aratat ca Alianta „Dreptate si Adevar” ( PNL-PD) va incerca, ca la votul legii alegerilor paramentare si prezidentiale, sa fie adoptat un amendament prin care sa se interzica presedintelui Romaniei sa participe la campania electorala. Flutur considera ca actuala prevedere este neconstitutionala intrucit , potrivit Constitutiei, presedintele Romaniei trebuie sa fie echidistant fata de toate fortele politice.

„Noi nu putem fi de acord cu o reglementare prin care presedintele tarii sa participe in campania electorala pentru ca se incalca prevederile constitutionale si, de accea, am introdus un amendament prin care presedintele tarii nu poate participa la campania electorala, amendament care insa a fost respins de masina de vot a PSD. Vom incerca sa promovam acest amendament la dezbaterea legii in plenul Camera Deputatilor”, a spus Flutur.


Intră acum și în grupul de