De 6 ani, Shopping City Suceava va invita la cumparaturi si distractie in familie!


Intră acum și în grupul de

Aprilie este luna în care Shopping City Suceava aniversează 6 ani!

afis aniversar

Sărbătorim 6 ani de când suntem alături de dumneavoastră pentru a vă oferi mai mult shopping, mai multă distracţie şi mai mulţi prieteni, într-o singură destinaţie.

Sunt 6 ani de realizări în care Shopping City Suceava a organizat zeci de evenimente în premieră si mii de actiuni tematice, s-a implicat in sustinerea procesului educațional şi s-a bucurat împreună cu dumneavoastră de spectacole, concerte şi acţiuni caritabile sau culturale de excepţie.

În tot acest timp, am reușit să ne plasăm în rândul celor mai căutate locații pentru cumpărături, devenind cea mai completă destinație de încălțăminte din oraș, grație magazinelor Benvenuti, Otter, LaScarpa, Leonardo și Deichmann, care oferă produse variate și de cea mai bună calitate. De altfel, pentru că susținem viața activă și sănătoasă a clienților noștri, v-am adus aproape cele mai apreciate magazine de articole sportive: Decathlon, Killtec și Champion, transformându-ne în cea mai mare locație de articole sportive. Pentru că ne dorim întotdeauna mai mult pentru dumneavoastră, am lărgit paleta de servicii, astfel încât, fiecare să aibă la îndemână de la servicii de înfrumusețare, croitorie, spălătorie, până la servicii bancare și asigurări. În acest fel, Shopping City Suceava, își propune să vă ofere într-o singură vizită, multiple destinații de cumpărături, dar și distracție pe alese.

În prezent, ne bucurăm de un grad de ocupare de 99%, deschizând numai în ultimul an peste 12 noi destinații de cumpărături: Decathlon, Next Level, Noriel, Electro Top, Eponge, ORTI-CONF, Madeleine, Neo Fashion, Kartel, Opticland, Scuza, LaScarpa, dar și unele care urmează să intre pe piața din Suceava.

Suntem într-o continuă creștere și schimbare, îmbunătățind constant mixul de chiriași cu branduri locale, naţionale și internaționale: Carrefour, New Yorker, Baumax, Takko Fashion, Benvenuti, Noriel, Otter, Deichmann, Champion, Decathlon, Marionnaud, KFC, dar și gama de servicii pe care o punem la dispoziția dumneavoastră.

În toată această perioadă ne-ați fost alături, implicându-vă constant în toate proiectele noastre. Shopping City Suceava a răsplătit cu fiecare ocazie fidelitatea dumneavoastră prin concursuri şi tombole cu premii valoroase: de la vouchere de cumpărături, mobilier și electrocasnice până la autoturisme sau vacanțe alături de familie, în destinații celebre.

De 6 ani, Shopping City Suceava se bucură de succes datorită dumneavoastră, fapt pentru care, vă mulţumim!

Cătălina Roșu, Asistent Marketing, Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de