Inceperea lucrarilor de modernizare a strazilor in municipiul Suceava intarziata de contestatii la licitatie


Intră acum și în grupul de

Proiectul de modernizare a zece străzi şi a trei poduri din municipiul Suceava în valoare  de 19,8 milioane de lei fără TVA, adjudecat de asocierea între Idecon Zaragoza (Spania), Victor Construct şi Antocom a fost contestat la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor de firma Tehnic Asist pentru că a fost descalificată, de firma Geoprocon SA Iaşi, dar şi de firma care a câştigat licitaţia care cere CNSC să nu ia în considerare celelalte contestaţii.

Primarul Ion Lungu dorea ca miercuri să semneze contractul de execuţie dacă nu se  depuneau contestaţii. „Se vor întârzia lucrările”, a spus Lungu care a menţionat că proiectul trebuie finalizat până la 15 iulie 2015.

ion lungu 2013

El a spus că speră ca CNSC să soluţioneze rapid contestaţiile şi a subliniat că licitaţia a fost electronică tocmai pentru a se evita contestarea rezultatului.

Ion Lungu a arătat că se intră în criză de timp dacă nu se semnează rapid contractul de excuţie.

Proiectul prevede modernizarea a zece străzi importante din municipiu, trei poduri, între care podul de pe E 85 de peste râul Suceava din cartierul Iţcani, dar şi pasajul peste calea ferată din acelaşi cartier.


Intră acum și în grupul de