Magazinul Coccodrillo se deschide in Shopping City Suceava

Coccodrillo

Luna mai vine cu o surpriză pentru părinții și copiii cărora le plac hainele de calitate! Brandul Coccodrillo, prezent în 18 țări din Europa, va deschide un nou magazin, pe 9 mai 2014, în Shopping City Suceava. În primele trei zile de la deschidere, clienții sunt așteptați cu 20% reducere la toate produsele din colecția de primăvară – vară, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit sursei citate, magazinul Coccodrillo se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 0 și 14 ani, oferind haine vesele, comode, practice și funcționale, atât pentru școală, cât și pentru orele de distracție, joacă și relaxare. Marele avantaj al hainelor Coccodrillo este că acestea sunt antialergice și testate pentru a asigura confortul maxim pentru cei mici.

„Noua locație de cumpărături vă așteaptă cu modele senzaționale și tentante, forme jucăușe, croială lejeră, culori sofisticate, accesorii haioase, modele variate, materiale fine și țesături de calitate. Colecțiile de haine sunt grupate anual pe două sezoane: primăvară/vară și toamnă/iarnă, îmbrăcămintea fiind apreciată datorită calității și a esteticii sale.

Hainele Coccodrillo sunt renumite pentru designul simplu și modern, pentru colorit și precizia finisajelor. Coccodrillo înseamnă calitate, stil și confort. Noi facem viața copilului tău mai plăcută!

De 6 ani Shopping City Suceava vă invită la cumpărături şi distracţie în familie!”, se arată în document.