PRO BEAUTY SHOP, un nou magazin in Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Pro Beauty Shop_IM SV_2014

Iulius Mall Suceava le propune clienţilor săi o nouă destinaţie de cumpărături şi răsfăţ. Pro Beauty Shop a deschis primul magazin din Suceava, la parterul mall-ului, oferind produse cosmetice şi de îngrijire profesionale tuturor celor care doresc să îşi menţină frumuseţea, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit sursei citate, pe rafturile Pro Beauty Shop se găsesc articole de cea mai bună calitate, ale unor branduri renumite şi intens utilizate în centrele de înfrumuseţare din întreaga lume. Magazinul pune la dispoziţia clienţilor săi, atât saloane de specialitate, cât şi persoane care cumpără pentru uzul propriu, o gamă foarte variată şi extinsă de mobilier, aparatură, accesorii şi produse profesionale. În fiecare lună, Pro Beauty Shop îşi întâmpină clienţii cu oferte atractive, pentru că toţi să beneficieze de servicii ireproşabile, fie acasă, fie la salon.

Pro Beauty Shop este un magazin specializat, care aduce mai aproape de suceveni trendurile în materie de înfrumuseţare. Produse pentru îngrijirea părului, aparatură şi accesorii pentru coafură, tehnici pentru cosmetică, machiaj profesional, dotări pentru manichiură şi pedichiură sunt doar o parte din propunerile Pro Beauty Shop pentru toţi clienţii care îşi doresc să se răsfeţe la cele mai înalte standarde. Calitatea produselor este garantată de brandurile comercializate, acoperind şi cele mai exigente cerinţe. Pe lângă produsele care menţin frumuseţea, noua locaţie oferă şi soluţii de regenerare a tenului sau părului, reducere vizibilă a ridurilor sau corectarea eficientă a unor probleme de ordin estetic.

Pro Beauty Shop_IM SV1_2014
În document se arată că Pro Beauty Shop are o reţea de 11 magazine, deschise în cele mai importante oraşe din ţară, şi este partener pentru sute de centre de înfrumuseţare, pentru care asigură de la mobilier şi dotări tehnice, până la produsele utilizate.

 


Intră acum și în grupul de