Suceava: Aproape 640.000 de buletine de vot au fost repartizate judetului


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava va prelua, joi, de la societăţile producătoare buletinele de vot, timbrele autocolante şi ştampilele cu menţinea votat pentru scrutinul din data de 25 mai 2014 .

Toate aceste materiale au fost realizate prin Regia Autonomă Monitorul Oficial, Compania Naţională „Imprimeria Naţională” – S.A, respectiv Regia Autonomă Monetăria Statului.

Pentru cele 553 de secţii de votare din judeţ, prin grija Ministerului Afacerilor Interne, au fost repartizate pentru alegerile europarlamentare din data de 25 mai 2014  un număr de 637.535 buletine de vot, 559.282 autocolante şi 2.767 de ştampile cu menţiunea VOTAT.

florin sinescu3

De menţionat este că Prefectura Suceava a achiziţionat restul materialelor necesare desfăşurării procesului electoral şi a confecţionat ştampilele de control pentru birourile electorale ale secţiilor de votare.

 „Preluarea şi transportul materialelor se va realiza cu respectarea riguroasă a prevederilor legale şi cu aplicarea măsurilor de siguranţă. Va fi asigurată paza permanentă pe întreaga durată a transportului până la locul de depozitare. Buletinele de vot, precum şi celelalte materiale necesare procesului electoral vor fi depozitate la sediul Centrului Economic Bucovina, de unde vor fi distribuite preşedinţilor birourilor electorale ale secţiilor de votare. Astfel în data de 23 mai 2014 vor ridica buletinele de vot şi restul materialelor necesare preşedinţii secţiilor de votare din judeţ, iar sâmbătă 24 mai 2014 se vor distribui pentru municipiul Suceava”, a declarat prefectul Florin Sinescu.

În data de 25 mai 2014 sunt aşteptaţi la urne 579.513 suceveni cu drept de vot.


Intră acum și în grupul de