Proprietarul unei pastravarii din Badeuti, injunghiat in abdomen de un botosanean de 27 de ani


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 27 de ani, din municipiul Suceava, a sunat, luni, la numărul unic de urgenţă 112, anunţând că în noaptea de duminică spre luni, în timp ce se afla în incinta unei păstrăvării din localitatea suceveană Bădeuţi, l-a înjunghiat cu un cuţit pe un bărbat de 52 ani, din oraşul Milişăuţi, proprietarul păstrăvăriei.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, în urma cercetărilor, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale, au stabilit că, în timp ce se aflau în incinta păstrăvăriei, pe fondul consumului de băuturi alcoolice,  între botoşănean şi sucevean a avut loc un conflict spontan, iar tânărul din Botoşani l-a lovit o singură dată, cu un cuţit, în abdomen, pe celălalt bărbat.

Imediat după agresiune, bărbatul rănit a mers singur, cu autoturismul său, la spital, unde a fost internat şi supus unei intervenţii chirurgicale.

Sursa citată precizează că în urma examinării medico-legale s-a stabilit că ”leziunile necesită 25-30 zile de îngrijiri medicale, dacă nu survin complicaţii şi au pus în primejdie viaţa victimei”.

 Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus, în baza probatoriului administrat în cauză, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de tânărul din Botoşani pentru tentativă la omor şi reţinerea acestuia pentru 24 de ore.

 Botoşăneanul urmează să fie prezentat, marţi, instanţei cu propunere de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de