8000 de pachete de tigari de contrabanda găsite intr-o masina parcata in Obcine


Intră acum și în grupul de

O cantitate de 8000 de pachete de ţigări de contrabandă, în valoare de 96 000 de lei, a fost găsită, luni seara, de un echipaj de poliţie într-un autoturism aflat într-o parcare din municipiul Suceava.

tigari contrabanda (1)

Potrivit IPJ Suceava, un echipaj de poliţie, din cadrul Poliţiei municipiului Suceava, care se afla în serviciul de patrulare în cartierul sucevean Obcini, a observat pe strada Victoriei, într-o parcare, un autoturism în care se aflau mai multe colete voluminoase.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că autoturismul aparține unei femei de 38 de ani, din oraşul Siret.

Astfel, în cursul zilei de marţi,  în urma controlului autoturismului, în portbagaj şi pe bancheta din spate, au fost găsite 8 000 de pachete de  ţigări, provenite din Ucraina.

Ţigările în valoare de 96 000 de lei au fost confiscate, iar autoturismul a  fost indisponibilizat.

În cursul amiezii de marţi, o femeie în vârstă de 38 de ani din Siret a sesizat  Poliţia orașului Siret că persoane necunoscute i-au furat, în noaptea de luni spre marţi, autoturismul ce era parcat pe strada Castanilor din localitate, acelaşi autoturism fiind  găsit abandonat în municipiul Suceava de poliţişti şi în care se afla o cantitate însemnată de țigări de contrabandă.

Prejudiciul estimat de partea vătămată în sumă de aproximativ 1000 euro, a fost recuperat în totalitate, precizează IPJ Suceava.

Sursa citată mai precizează că în acest caz sunt efectuate cercetări faţă de autori necunoscuţi pentru contrabandă și furt în scop de folosință, cauza urmând a fi soluționată procedural


Intră acum și în grupul de