Acasă Actualitate Primarul Ion Lungu are un plan secret pentru ca lucrarile la soseaua...

Primarul Ion Lungu are un plan secret pentru ca lucrarile la soseaua de centura sa fie reluate


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că are o strategie personală pe care vrea să o pună în practică în vederea soluţionării problemei şoselei de centură a municipiului Suceava care trebuia finalizată încă de anul trecut.

Lungu a spus într-o conferinţă de presă că are o soluţie pe care o va pune în aplicare după alegerile europarlamentare.



Întrebat care este planul pe care vrea să-l pună în aplicare el a evitat să spună care este strategia pe care vrea să o folosească.

„Să treacă alegerile şi vom relua discuţiile”, a spus Lungu.

El a menţionat că acum, în plină campanie electorală, nu are cu cine să discute această problemă.

Preşedintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat săptămâna trecută că este nemulţumit că proiectul şoselei de centură a Sucevei, unde Guvernul s-a achitat de toate obligaţiile financiare nu este reluat, menţionând că există fonduri prevăzute în buget pentru finalizarea întregii lucrări în acest an.

 centura sosea (1)

Nechifor a mai declarat că a transmis Ministerului Transporturilor şi CNADNR adrese în care prezintă situaţia, subliniind că CJ Suceava nu are pârghii să acţioneze întrucât beneficiarul este CNADNR.

Totodată, Nechifor a spus că va solicita ministrului Transporturilor, Dan Şova, să vină la Suceava pentru a vedea la faţa locului situaţia investiţiilor CNADNR din judeţ.

 

Şoseaua de centură a Sucevei, în lungime de 12,43 kilometri, este în construcţie din 2008 şi ar fi trebuit finalizată în vara anului 2012, dar termenul de finalizare a lucrărilor a fost amânat pentru 17 noiembrie 2013 ca urmare a unor lucrări de consolidare.

 

Potrivit autorităţilor locale, gradul de execuţie a şoselei de centură este de aproape 80 la sută, iar un tronson al acesteia, între DN 2 şi DN 17, este aproape finalizat, fiind necesară doar turnarea stratului de uzură.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version