Solicitari de demisii si amenintari cu excluderea in PD Suceava


Intră acum și în grupul de

In cuvintul sau, Danut Fadur, a afirmat ca situatia dezastruoasa in care se afla organizatia este determinata de modul discretionar in care este condusa de presedintele Eugen Uricec si de vicepresedintele organizatoric Brindusel Nichitean, ambii candidati pe listele parlamentare ale Aliantei D.A. pe locuri considerate eligibile.
In huiduieli ale unor membri ai CCJ al PD Suceava, Fadur a spus ca cei doi au condus organizatia „ca pe un SRL” fara sa respecte Statutul partidului si ca au fost indepartate din conducere numeroase persoane prin metode nestatutare, pe criterii subiective „doar pentru a nu periclita pozitiile celor doi conducatori iscusiti, de altfel, in arta complotului”.
El a aratat ca din cei 36 de membri ai Biroului Permanent Judetean al PD Suceava, alesi prin votul CCJ in 2001, doar zece se mai regasesc in actuala strutura, restul fiind indepartati.
La rindul sau, presedintele organizatiei PD Volovat, Adrian Malos, a reiterat criticile formlate de Fadur, aratind ca „ acesti doi oameni care s-au cocotat pe listele parlamentare au distrus partidul”. El a cerut demiterea BPJ al PD Suceava, dar a fost alungat de la tribuna de huiduieli ale unor membri ai CCJ. Presedintele PD Suceava, Eugen Uricec, a minimalizat situatia, aratind ca cei doi „fac parte din clica de la Radauti” care incearca destabilizarea organizatiei, „alaturi de alti vreo doi-trei smecheri” si a avertizat ca la prima sedinta a BPJ Suceava acestia vor fi exclusi din partid.


Intră acum și în grupul de