Nechifor a participat la inaugurarea unui drum de 7 km construit prin PNDR la Todiresti


Intră acum și în grupul de

Preşedintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, a participat miercuri, la Todireşti, la inaugurarea unui drum de 7,2 kilometri care a fost modernizat cu 1,3 milioane de euro prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală. El a evitat să taie panglica la această investiţie, oferind foarfecele unei localnice în vârstă pentru că drumul este pentru comunitate.

Mirza, Nechifor, Sinescu la todiresti

Nechifor a declarat că acest drum, care trebuia finalizat în ianuarie 2015, a fost inaugurat mai repede pentru că firma de construcţii a lucrat bine.

Preşedintele CJ Suceava a mai anunţat locuitorii din Todireşti că printr-un proiect cu finanţare europeană important pentru judeţ se va moderniza un drum care trece prin această zonă şi va lega localităţi din judeţul Suceava cu judeţul Iaşi.

El a explicat că drumul va avea o lungime de 80 de kilometri în judeţul Suceava şi va fi alternativa la ruta obişnuită Suceava-Iaşi.

Totodată, Nechifor a mai declarat că se vor găsi soluţii tehnice pentru mai multe drumuri din zonă care sunt extrem de importante pentru comunitate.


Intră acum și în grupul de