Iulius Mall Suceava te pregateste de vacanta, cu excursii in toata tara!


Intră acum și în grupul de

Afis Aventuri in Romania_IM SV_2014Cele mai frumoase sesiuni de shopping la Iulius Mall Suceava se prelungesc cu excursii de vis. În această vară, clienţii vor fi răsplătiţi cu opt expediţii, în cele mai frumoase zone turistice din ţara noastră, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit sursei citate, până pe 15 iunie 2014, periplul clienţilor prin magazinele Iulius Mall Suceava poate continua cu „aventuri în România”. Transalpina, Bran, Delta Dunării, Sighişoara, Transfăgărăşan, Apuseni, Maramureş şi Transilvania sunt destinaţiile pitoreşti fascinante unde clienţii norocoşi se vor relaxa, împreună cu persoana dragă. În fiecare sâmbătă şi duminică, Iulius Mall va desemna, prin tragere la sorţi, câte un câştigător al vacanţei în mijlocul naturii. Sejururile sunt valabile pentru două persoane şi includ cazare în regim demipensiune pentru patru nopţi. Clienţii vor avea ocazia să admire Valea Izei şi să cunoască tradiţiile, portul şi lăcaşele de cult din lemn din Maramureş. În Apuseni, excursioniştii vor explora Valea Arieşului, locul unde se află Gheţarul de la Scărişoara, cel mai mare gheţar subteran din România. La Sighişoara îi aşteaptă una dintre cele mai frumoase cetăţi medievale din Europa, iar Delta Dunării îi va încânta pe turişti cu tărâmul ei sălbatic. Pe Transalpina şi Transfăgărăşan se vor delecta cu peisaje minunate, iar la Castelul Bran vor putea păşi în locuri încărcate cu istorie.

În document se arată că, la Iulius Mall Suceava, toţi cei care fac cumpărături de cel puţin 100 de lei de la brandurile preferate intră în loteria pentru excursiile mult râvnite sau sunt recompensaţi cu premii pe loc. Primii 150 de clienţi ai fiecărei zile primesc cadouri garantate, constând în băuturi răcoritoare, accesorii utile în expediţii şi vouchere de cumpărături.

Și în acest an, Iulius Mall Suceava îi premiază pe clienţi cu vacanţe de poveste.


Intră acum și în grupul de