Internship-uri platite in strainatate pentru studentii suceveni!


Intră acum și în grupul de

afis- simpluAIESEC Suceava oferă studenţilor suceveni oportunitatea de a se înscrie, până în data de 30 iunie 2014, pentru participarea la stagii de practică plătită, prin intermediul Global Internship Program, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii asociaţiei studenţeşti.

Sursa citată arată că, odată cu terminarea facultăţii, interesul pentru un loc de muncă este mult mai mare, iar alegerea unui job poate fi problematică. AIESEC vine în întâmpinarea acestei dileme cu nenumărate posibilităţi de lucru în cadrul unei companii din străinătate prin intermediul Programului de Internshipuri Globale. Scopul programului este de a susţine dezvoltarea profesională şi personală a tinerilor din întreaga lume. Astfel, persoanele care doresc să aibă parte de o experienţă internaţională de muncă relevantă, au oportunitatea să îşi contureze viitorul profesional într-un cadru cât mai diversificat din punct de vedere cultural. În această perioadă AIESEC Suceava recrutează studenţi pentru internship-urile în domeniile educaţional, IT, management şi cel de marketing.

În document se arată că, prin intermediul Programului Intershipuri Globale, tinerii pot avea parte de experienţe inedite, începând de la 3 luni până la 1 an jumătate, într-o altă țară. Accesând acest program, sucevenii au oportunitatea de a lucra într-o companie internațională și de a pune în practică cunoștințele din domeniul studiat. Printre beneficiile participării la un astfel de stagiu se numără: câştigarea experienţei de lucru într-un mediu multicultural, cunoştinţe teoretice şi practice, impact semnificativ asupra dezvoltării personale şi profesionale, dezvoltarea aptitudinilor de leadership, public speaking, spiritului inovativ, a responsabilităţii sociale şi a capacităţii de a înţelege oamenii din jur.

AIESEC propune oportunităţi în toate cele 110 ţări în care este prezent, însă, în cadrul acestei recrutari, ţările care oferă la momentul actual cel mai mare număr de programe pentru tineri sunt India, China, Norvegia, Rusia, Polonia, Brazilia şi Turcia.

Pentru înscriere accesaţi site-ul www.aiesec-suceava.ro

AIESEC este o organizație internațională non-profit, care oferă studenților oportunități de leadership global și de internship-uri în companii și organizații non-profit. Denumirea AIESEC, provine de la acronimul francez Etudiants en Sciences Economicques et Commerciales. În momentul de față numele complet nu mai este în uz, folosindu-se doar acronimul. Membrii sunt studenți la diferitele facultăți, nu neapărat într-un domeniu legat de știinte econimice sau comerciale. Rețeaua AIESEC, cuprinde peste 90.000 de membri din 124 de țări și teritorii. Aceasta este cea mai mare organizație condusă de studenți.

 


Intră acum și în grupul de