Cinci depozite intermediare de rumegus in Bazinul Dornelor


Intră acum și în grupul de

Ea a spus ca intilnirea reprezentantilor primariilor si agentilor economici cu cei ai Garzii de Mediu a fost organizata la cererea Primariei Vatra Dornei care este direct interesata de valorificarea rumegusului necesar pentru functionarea centralei termice din municipiu.

Iordache a spus ca doua din cele cinci platforme intermediare au deja autorizatie de mediu si apartin SC Romanel din Dorna Candreni si respective SC Alpinul SRL Dorna Candreni.

“Amplasarea celorlalte trei depozite intermediare a fost stabilita de comun acord cu primarii din Brosteni, Crucea , Iacobeni si Ciocanesti, “, a spus Iordache.Astfel , cele trei noi depozite de rumegus vor fi amplasate in Brosteni, Crucea-Chiril si Ciocanesti pentru agentii care debiteaza lemn in comunele Iacobeni si Ciocanesti.

Iordache a mai spus ca in afara celor 127 de firme care au incheiat deja contracte cu primaria Vatra Dornei pentru livrare de rumegus, o alta firma din Pojorita, SC Maderas de Bucovina , a incheiat un asemenea contract de livrare permanenta a rumegusului pentru centrala termica din Vatra Dornei.

Centrala Termica pe rumegus din Vatra Dornei consuma 12 mc de rumegus/ora .


Intră acum și în grupul de