Anca Lungu a devenit mamica inainte de termen. Detalii aici!


Intră acum și în grupul de

Anca Lungu

Frumoasa ştiristă de la Antena 1, Anca Lungu, suceveancă la origine, se bucură în aceste zile de unul dintre cele mai importante momente din viaţa sa. Anca a născut prin cezariană vineri, ce-i drept mai devreme decât se aştepta, o fetiţă superbă, pe nume Natalia Adriana.

„Dacă e un lucru pe care l-am învățat de la viața, acela e că nimic nu-i întâmplător! Ieri am adus-o pe lume pe micuţa Natalia cu mai bine de o luna înainte de termen. Ne-a luat pe toți prin surprindere ca mai apoi să descoperim că în calendarul creştin ortodox în ziua de 30 mai este sărbătorit Sf.Mc. Natalie. Minunea noastră s-a născut de ziua ei! E micuţă dar puternică şi ne-a transformat deja în cei mai fericiţi oameni de pe pământ. Bine ai venit pe lume, lumina noastră!”, a scris Anca pe o cunoscută reţea de socializare.

La rândul său, soţul vedetei, Ştefan Lungu, a declarat pentru adevărul.ro: „Sunt bine amândouă, mi s-au înmuiat genunchii de emoţii, abia pot să vorbesc. Natalia e un copil dorit, pe care l-am aşteptat mult. Mă bucur că s-a întâmplat ca ea să se nască în luna mai, pentru că în luna mai, anul trecut, a fost nunta noastră. «Prinţesa linguriţă» (cum o alintă părinţii) e foarte foarte mică, are 1,9 kilograme. N-am cuvinte să spun ce simt, e un sentiment unic“.


Intră acum și în grupul de