O femeie a murit intr-un incendiu la Cosna, iar o femeie a suferit un atac de panica


Intră acum și în grupul de

O femeie în vârstă de 86 de ani din Coşna a murit sâmbătă în urma unui incendiu care s-a produs în locuinţă de la o lumânare uitată aprinsă.

 incendiu noaptea

Pentru stingerea incendiului au intervenit Detaşamentul de pompieri Vatra Dornei, împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Coşna, cu trei autospeciale, două motopompe şi o ambulanţă SMURD.

La sosirea echipajelor, ardeau acoperişul şi mansarda locuinţei, construcţie P+M din lemn, cu învelitoare din şindrilă, existând pericolul de propagare la o casă aflată în imediata apropiere.

După lichidarea incendiului, în interiorul casei a fost găsită decedată proprietara, în vârstă de 86 de ani. O altă femeie prezentă la faţa locului, în vârstă de 58 de ani, a suferit un atac de panică. După ce i-au acordat primul ajutor medical, pompierii paramedici au transportat-o cu ambulanţa SMURD la Spitalul Municipal Vatra Dornei, pentru investigaţii suplimentare.

În incendiu au ars acoperişul locuinţei pe o suprafaţă de 135 metri pătraţi şi mansarda pe 90 de metri pătraţi. Flăcările au mai afectat cinci geamuri şi o uşă de la casa învecinată.

Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unei lumânări, lăsată aprinsă şi nesupravegheată.

.

 


Intră acum și în grupul de