O pustoaica „saritoare” sa ajute la caratul bagajelor unei femei ce se interna in SJU Suceava, a fugit cu gentile


Intră acum și în grupul de

O femeie în vârstă de 54 ani din Mănăstirea Humorului, internată în Spitalul Judeţean Suceava a sesizat prin 112, că a fost victima unei infracţiuni de furt.

 

Femeia a relatat poliţiştilor că a venit de la Gura Humorului cu un microbuz, pentru a se interna la spital, întrucât suferă de mai multe afecţiuni. După ce a coborât din mijlocul de transport, în zona staţiei de autobuz, pe drumul spre spital, s-a întâlnit cu o tânără, care s-a oferit să o ajute cu bagajele. Aceasta i-a încredinţat o geantă şi o sacoşă, iar după aceasta, tânăra a  luat-o la fugă şi a dispărut din câmpul vizual.

 bagaj geanta sacosa rafie

           Având în vedere descrierea făcută de apelantă, s-a procedat la efectuarea de verificări în zona din vecinătatea locului producerii faptei, persoana bănuită de comiterea faptei fiind identificată în staţia de autobuz , în persoana unei fete de 13 ani, din comuna Valea Moldovei, ce locuieşte fără forme legale în comuna Şcheia.

 

Fiind întrebată despre bagajele sustrase, aceasta a recunoscut şi a declarat că bagajele sustrase de la reclamantă le-a abandonat la un tomberon de gunoi.

 

 


Intră acum și în grupul de