Nechifor: „Vicepremierul Liviu Dragnea va fi prezent miercuri si joi la Suceava”


Intră acum și în grupul de

nechiforCatalin Nechifor, presedintele CJ Suceava:

„Vicepremierul Liviu Dragnea va fi prezent miercuri si joi la Suceava. Va merge la manastirile Putna si Dragomirna. Se va intalni si cu alesii locali si parlamentari de Suceava.

Voi avea discutii cu Adomnitei de la Iasi cu privire la proiectul pentru 2014-2020 pe ce numim axe de transport e drumuri judetene care conecteaza doua judete. Discutia a fost cu judetul Iasi. Sunt 80 de kilometri de drumuri judetene care au sansa de a fi finantati pe exercitiu european. Ne dorim foarte mult acest lucru si sunt convins ca si dl Adomnitei doreste sa demaram procedura cat mai repede.

Demaram programul de vara pentru suceveni si turisti ce vor veni si care numara foarte multe activitati si spectacole si evenimente speciale.

Trupa Nazareth va participa la Bucovina Rock Castle in luna august. Vor veni formatii de renume la Suceava in Cetate.

Lucram de un an la infratirea judetului cu provincia Luxemburg din Belgia. Intre 11 si 14 iunie voi fi prezent acolo, unde vom avea o serie de intalniri.

Nu am discutat un protocol cu PPDD la Suceava. Noi am functionat foarte bine de la inceput in CJ. Sunt comisii de specialitate conduse de membri ai fiecarui partid. Pana acum, nu am motive de a ma plange de colaborare. 98 % dintre decizii au fost luate in unuanimitate in CJ.

Lucrurile sunt asumare in CJ si discutate. Cred ca CJ va functiona in beneficiul sucevenilor. Daca ceilalti de la celelalte partide doresc altceva voi lua act.

Astept deocamdata. Nu am facut nici un calcul cu noile majoritai. La PNL, lucrurile se schimba de la o zi la alta. Nu stim luni cine va fi presedinte acolo.”


Intră acum și în grupul de