Tragedie la Gura Humorului dupa ce un autoturism a intrat intr-un panou publicitar


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 25 de ani a murit duminică dimineaţa, iar altul, de 24 de ani, a fost grav rănit, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un panou publicitar din Gura Humorului.

ambulanta2

ISU Suceava a informat că în dimineaţa zilei de duminică, dispeceratul pompierilor militari suceveni a fost anunţat despre producerea unui accident rutier în oraşul Gura Humorului, pe B-dul Bucovina. La faţa locului s-au deplasat o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD de la Garda de intervenţie Gura Humorului.

La sosirea echipajelor a fost identificat un autoturism care a intrat în coliziune cu un panou publicitar. În interiorul autoturismului se aflau doi tineri, unul (A.I.C. – 25 ani) decedat şi cel de-al doilea (F.I. – 24 ani) rănit grav. Acesta din urmă a fost preluat de o ambulanţă SAJ şi transportat la spital. În urma accidentului au mai fost avariate, printre altele, un stâlp de iluminat şi un alt autoturism care era parcat.

Pompierii militari au luat măsurile de siguranţă specifice accidentelor rutiere, au balizat zona, au verificat eventualele scurgeri de carburanţi şi lubrifianţi şi au deconectat bornele de la bateria de acumulatori.

Pe timpul intervenţiei circulaţia a fost blocată pe ambele sensuri.


Intră acum și în grupul de