Flutur cere achitarea subventiei pentru proprietarii de terenuri agricole


Intră acum și în grupul de

Flutur a declarat vineri intr-o conferinta de presa ca impresia sa este aceea ca Guvernul vrea sa impinga acordarea subventiei pina inaintea alegerilor lucru care ar fi in defavoarea producatorilor agricoli care au nevoie de acesti bani acum in vederea reluarii ciclului agricol . Vicepresedintele PNL considera ca PSD nu trebuie sa faca o confuzie intre campania electorala si cea agricola si sa foloseasca subventiile agricole „pentru mituirea unei parti a electoratului Romaniei”.

„Acesti bani trebuie dati acum, pentru reluarea ciclului agricol si nu in luna octombrie cind taranul ii va putea folosi doar sa-si cumpere un televizor color. Confuzia pe care o face PSD intre campania electorala si campania agricola este extrem de periculoasa”, a subliniat Flutur. Parlamentarul liberal a mai apreciat ca prin interventiile in forta ale guvernantilor in piete, incercind controlul asupra preturilor, PSD incearca sa ascunda scaderea puterii de cumparare a romanilor.

„Ei confunda economia de piata cu economia din piata, incercind interventii gen mercurial, care nu au nimic in comun cu liberalizarea comertului”, a spus Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de