Revedere dupa 10 ani, la Colegiul „Alexandru cel Bun” Gura Humorului


Intră acum și în grupul de

Clasa a XII-a F care a absolvit în 2004 specializarea Filologie in cadrul Colegiului „Alexandru cel Bun” Gura Humorului a decis să organizeze în Aula reputatului colegiu, întâlnirea de 10 ani. Au fost prezenţi 19 elevi la cursul festiv şi 21 la masa festivă de la Nadianca, alături de 10 cadre didactice participante la eveniment printre care şi Inspectorul General, profesor Gheorghe Lazăr.

Momentul citirii catalogului de către doamna dirigintă, prof . Livia Firisievici a fost emoţionant, din cei 28 de elevi din clasă răspunzând prezent doar 19, restul desfăşurându-şi activitatea şi viaţa în afara ţării. Fiecare a făcut o scurtă prezentare a celor 10 ani, majoritatea fetelor, dar şi cei patru băieţi fiind căsătoriţi, unii având doi sau trei copii. Pe un ton destins, relaxat şi plin de umor, toţi elevii prezenţi au prezentat un scurt isoric al anilor care au trecut, iar cadrele didactice au ţinut să adreseze câteva cuvinte celor prezenţi.

Florina Maria Motoc, şefa clasei şi organizatoarea revederii a citit în continuare perle ale profesorilor, moment care a deschis şi mai mult atmosfera şi dorinţa de comunicare. Florina a mulţumit participanţilor, i-a invitat la masa festivă şi s-a ciocnit apoi un pahar de şampanie.

Felicitări organizatorilor! Mult respect pentru cei care se întorc cu gândul şi cu vorba la anii de liceu! Poate frumuseţea florilor, poate pioşenia din icoanele oferite profesorilor, poate zâmbetele şi simplitatea momentului sau căldura pe care am simţit-o toţi, va face din această întâlnire după 10 ani o amintire specială şi unică, aşa cum este fiecare generaţie care iese de pe băncile acestui colegiu.

Profesor Brînduşa Luminiţa Cîmpan, Colegiul „Alexandru cel Bun” Gura Humorului


Intră acum și în grupul de