SALAD BOX, o noua destinatie in food court-ul Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Salad Box_IM SV_2014

De vineri, clienţii Iulius Mall Suceava au la dispoziţie un nou fast food pentru a alege meniul din pauza de masă. Cei care vor să mănânce preparate sănătoase şi gustoase sunt aşteptaţi la Salad Box, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit sursei citate, cea mai nouă locaţie din Food Court-ul Iulius Mall Suceava oferă sortimente variate de salate, supe, deserturi şi fresh-uri, din ingrediente proaspete, atent selecţionate. În meniul Salad Box se regăsesc opt salate realizate după reţete internaţionale, vegetariene sau cu somon, ton ori carnede vită, pui şi bacon gătită la grill.

Conceptul Salad Box permite clienţilor să aleagă singuri din peste 40 de ingrediente şi să le combine pe gustul lor. Pentru a da un plus de savoare, Salad Box propune numeroase tipuri de dressing, care acoperă toate preferinţele. În plus, bucătăria este la vedere, astfel încât cumpărătorii pot vedea cum le este preparată salata.

“Pentru cei care vor un meniu complet de sănătate, bucătarii Salad Box pregătesc zilnic supe cremă de legume. Pofticioşii au la dispoziţie şi deserturi apetisante, cum ar fi salată de fructe sau iaurt cu musli şi fructe confiate. Toate pot fi combinate cu fresh-uri de portocale, grapefruit, mere sau morcov, făcute pe loc. Preparatele Salad Box sunt servite în ambalaje speciale, care permit oricând să fie luate la pachet”, se arată în document.


Intră acum și în grupul de