Lungu: Vineri, implinesc 10 ani de cand sunt primarul municipiului Suceava. Discutiile despre o noua candidatura a mea sunt premature


Intră acum și în grupul de

ion lungu 2013Conferinta de presa

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava:

„S-a aprobat primul proiect pe Romania cu fonduri europene elvetiene pentru management performant privind iluminatul public. Contributia partii elvetiene e de 4,3 milioane de euro. Primaria va cofinanta cu 15 %.

Speram sa semnam in iulie contractul si ca urmare 200.000 de euro vor fi folosite pentru achizitionarea de 40 de autobuze electrice pentru municipiul Suceava.

ANRSC spune ca in ciuda expirarii licentei de distributie a agentului termic, TERMICA poate presta serviciul cel putin pana la finalizarea licitatiei. Tinta noastra e sa dam bani putini spre deloc la termoficare. Avem de facut reparatii pe reteaua de distributie a agentului termic.

Vom marca zilele orasului. Pe 24 iunie, la ora 15:30, vor premia cuplurile de aur si vom inmana o diploma de onoare profesorului Toparjan. Smiley va concerta la Suceava in seara de 25 iunie.

Conform traditiei, pentru al 10-lea an consecutiv familia mea va da 5000 de sarmale pelerinilor care vin la Manastirea Sf.Ioan.

Dorim schimbarea numelui echipei Rapid Suceava in FC Municipal Suceava. Asa mi se pare corect pentru ca suntem singurul finantator. Vrem sa punem bazele unei finantari corespunzatoare la echipa de Liga a II-a.

Vineri, implinesc 10 ani de cand sunt primarul municipiului Suceava. Le multumesc sucevenilor ca m-au votat si suportat la conducerea Primariei. Vreau sa va spun ca nu a fost o comanda a mea bilantul pe care l-a facut un ziar local.

Printre cele mai mari nerealizari se numara problema cainilor comunitari. Sper ca in perrioada urmatoare sa gasim solutii. Construirea unui complex sportiv, un stadion nou, si realizarea unor zone de agrement. Restul sunt multe ca nerealizari. Nu puteam in 10 ani sa fac un oras nou. Una peste alta, bilantul ramane pe plus pentru ca sunt proiecte care raman in istoria orasului.

Am fost la peste 1000 de cununii civile. Discutiile despre o noua candidatura a mea sunt premature. Sa vorbim la timpul potrivit. Cred ca lucrurile se stabilesc cu jumatate de an inainte de alegeri.”


Intră acum și în grupul de