Opt clienti Iulius Mall Suceava vor pleca in vacanta in cele mai frumoase destinatii turistice ale Romaniei


Intră acum și în grupul de

Afis Aventuri in Romania_IM SV_2014 (1)Campania „Aventuri în România”, desfăşurată de Iulius Mall Suceava, în perioada 24 mai – 15 iunie 2014, şi-a desemnat câştigătorii. Cei mai norocoşi opt clienţi vor continua sesiunile de cumpărături în excursii de vis, în cele mai frumoase zone turistice din ţara noastră, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit sursei citate, în urma extragerii la tombola verii, Iulius Mall Suceava i-a răsplătit pe pasionaţii de shopping cu nenumărate premii de vacanţă. În fiecare sâmbătă şi duminică din perioada de desfăşurare a campaniei, Iulius Mall a desemnat, prin tragere la sorţi, câte un câştigător al vacanţei în mijlocul naturii. Raluca Buceschi va păşi pe locurile încărcate cu istorie de la Bran, Alina Atodiricesei va merge într-o expediţie la Sighişoara, una dintre cele mai frumoase cetăţi medievale din Europa, iar Anamaria Roman şi Radu Robciuc au fost desemnaţi câştigătorii excursiilor în Transalpina, respectiv Transfăgărăşan. Pentru Ramona Păduraru concediul va fi pe tărâmul sălbatic al Deltei Dunării, Ioan Irimciuc va vizita bisericile din lemn din Maramureş, Anca Pricop va explora Apusenii, iar Ion Maxim va merge în excursie în Transilvania.

„La campania Iulius Mall Suceava au participat toţi cei care au făcut cumpărături de cel puţin 100 de lei de la brandurile preferate. În plus, primii 150 de clienţi ai fiecărei zile au primit cadouri garantate, constând în băuturi răcoritoare, accesorii utile în expediţii şi vouchere de cumpărături”, se arată în document.


Intră acum și în grupul de