Tanar din Valea Moldovei inselat cu 1830 de lei de un „valutist” din Gura Humorului


Intră acum și în grupul de

Poliţia oraşului Gura Humorului a fost sesizată, luni, de un tânăr de 23 ani, din comuna Valea Moldovei,  care a sesizat faptul că în timp ce se afla pe strada Piaţa Republicii din localitate, a fost înşelat de un bărbat necunoscut cu ocazia efectuării unui schimb valutar.

Astfel, tânărul din Valea Moldovei a mers în oraşul Gura Humorului, pentru a efectua un schimb valutar. În jurul orei 08,30-09,00, în timp ce se afla pe strada Piaţa Republicii, în apropierea unui case de schimb valutar, a fost acostat de un bărbat, care l-a întrebat dacă doreşte să schimbe euro, apoi i-a propus efectuarea unui schimb mai avantajos faţă de cel afişat la casă. S-au deplasat în spatele clădirii, unde tânărul i-a înmânat necunoscutului suma de 760 euro, urmând ca cel din urmă să-i înmâneze suma de 3350 lei. După efectuarea schimbului, tânărul a constatat că a fost înşelat cu suma de 1830 lei.

 În cauză s-a întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, în vederea identificării autorului şi recuperării prejudiciului.


Intră acum și în grupul de