Acasă Actualitate Tanar din Valea Moldovei inselat cu 1830 de lei de un „valutist”...

Tanar din Valea Moldovei inselat cu 1830 de lei de un „valutist” din Gura Humorului


Intră acum și în grupul de

Poliţia oraşului Gura Humorului a fost sesizată, luni, de un tânăr de 23 ani, din comuna Valea Moldovei,  care a sesizat faptul că în timp ce se afla pe strada Piaţa Republicii din localitate, a fost înşelat de un bărbat necunoscut cu ocazia efectuării unui schimb valutar.

Astfel, tânărul din Valea Moldovei a mers în oraşul Gura Humorului, pentru a efectua un schimb valutar. În jurul orei 08,30-09,00, în timp ce se afla pe strada Piaţa Republicii, în apropierea unui case de schimb valutar, a fost acostat de un bărbat, care l-a întrebat dacă doreşte să schimbe euro, apoi i-a propus efectuarea unui schimb mai avantajos faţă de cel afişat la casă. S-au deplasat în spatele clădirii, unde tânărul i-a înmânat necunoscutului suma de 760 euro, urmând ca cel din urmă să-i înmâneze suma de 3350 lei. După efectuarea schimbului, tânărul a constatat că a fost înşelat cu suma de 1830 lei.



 În cauză s-a întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, în vederea identificării autorului şi recuperării prejudiciului.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version